Serial Online: Shameless (2011), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 1

Jan. 09, 2011
Rating-ul tău: 0
5 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2010 | 17 Episoade
Sezonul 0 din Shameless a avut premiera pe 12 decembrie 2010.

Sezonul 1 2011 | 12 Episoade
Sezonul 1 din Shameless a avut premiera pe 9 ianuarie 2011.

Frank dispărește și se întoarce la Toronto, încearcă fără succes să îmbrățișeze sobrietatea și apleacă legea pentru a-și proteja controalele de handicap. Fiona se ocupă de Steve, un jucător frumos, cu o mașină drăguță, un portofel gras și un mare secret. Ian își îmbrățișează sexualitatea, în mare parte în calomnia fratelui său creier Lip. Debbie merge prea departe la petrecerea de ziua de naștere a unui copil. Monica apare cu un anunț despre copilul Liam.

Sezonul 2 2012 | 12 Episoade
Sezonul 2 din Shameless a avut premiera pe 8 ianuarie 2012.

Frank și Monica își reluează relația autodistructivă după ce mama lui Frank se întoarce din închisoare pentru a face ravagii. Fiona este aruncată pentru o buclă când Steve se întoarce de la Rio cu o surpriză. Lip face schimbări mari în pregătirea pentru sosirea copilului său și Karen. Karen și Sheila se confruntă cu noul soț al lui Karen, Jody, un tip cu suflet bun, dar ciudat, pe care l-a întâlnit în Sexaholics Anonymous. Ian încearcă să intre în West Point. Debbie se pregătește pentru debutul pubertății. Kev și Veronica au în vedere să înceapă o familie.

Sezonul 3 2013 | 12 Episoade
Sezonul 3 din Shameless a avut premiera pe 13 ianuarie 2013.

În sezonul trei, fiecare membru al familiei Gallagher își caută versiunea individuală a „Visului American.” Jimmy s-a mutat în casa Gallagher, iar Fiona începe să realizeze că o relație pe termen lung nu este la fel de satisfăcătoare așa cum se aștepta … iar GED-ul ei o va ajunge doar până acum. Între timp, Frank reapare la sud de graniță, fără să știe cum a ajuns acolo.

Sezonul 4 2014 | 12 Episoade
Sezonul 4 din Shameless a avut premiera pe 12 ianuarie 2014.

Galagerii nebuni s-au întors. Au probleme noi. Lip a mers la facultate. Viața lui Fiona se îmbunătățește treptat. Are un loc de muncă stabil. Întreaga familie așteaptă știri despre sănătatea lui Frank. Poate Gallaghers să realizeze în sfârșit visul american al clasei de mijloc? Nu este o petrecere la ceai.

Sezonul 5 2015 | 12 Episoade
Sezonul 5 din Shameless a avut premiera pe 11 ianuarie 2015.

Sezonul cinci îi găsește pe Gallaghers care se ocupă atât cu dezavantajul cât și cu dezavantajul reînnoirilor personale și urbane. Pe măsură ce cartierul lor începe o mișcare spre gentrifiere, clanul Gallagher începe să-și împace trecutul haotic în speranța de a construi un viitor mai bun.

Sezonul 6 2016 | 12 Episoade
Sezonul 6 din Shameless a avut premiera pe 10 ianuarie 2016.

Sezonul șase se ridică la câteva luni după finalul sezonului trecut, în timp ce Gallaghers se pregătesc pentru încă o iarnă lungă din Chicago. Frank încă jeleste marea lui pierdere, în timp ce noua lui apreciere pentru viață îi furișează pe Gallaghers. În acest sezon se vede mai mult decât vânturile arctice ale lacului Michigan bătând prin Southside. Carl e plecat din tinerețe. În timp ce Fiona se luptă cu un Ian, încă instabil, pentru a-i lua medicamentele, ea are și o altă situație în scădere, deoarece Debbie se confruntă cu o nouă dramă pentru bebeluși-mama.

Sezonul 7 2016 | 12 Episoade
Sezonul 7 din Shameless a avut premiera pe 2 octombrie 2016.

Cei de la Gallaghers s-au răsturnat întotdeauna, dar în sezonul șapte găsește unii dintre ei în sfârșit ridicându-se un picior, cu mai multe schimbări decât râul Chicago. Când Frank se trezește din comă pentru a afla că cei dragi l-au aruncat în râu, el declară război – Gallagher vs. Gallagher. Dar Fiona este prea ocupată să-și îmbunătățească propria viață pentru a-și face griji pentru Frank. Gallagher Golden Boy Lip își încheie timpul în reabilitare și apare cu o nouă perspectivă asupra alcoolismului și a viitorului său, în timp ce Iancul odată instabil prosperă acum ca EMT și într-o relație confortabilă. Debbie încă își dă seama cum să fie o mamă bună pentru tânăra Franny, în timp ce Carl are niște mari decizii pentru a face față când intră în bărbăție.

Sezonul 8 2017 | 12 Episoade
Sezonul 8 din Shameless a avut premiera pe 5 noiembrie 2017.

În sezonul 8, Gallaghers este în sfârșit în creștere! Frank încearcă să devină membru contribuabil al societății, Fiona găsește succesul ca proprietar, Lip se luptă să rămână sobru, Ian preia o cauză și Debbie încearcă viața ca mamă singură care lucrează.

Sezonul 9 2018 | 14 episoade
Sezonul 9 din Rușine a avut premiera pe 9 septembrie 2018.

În sezonul 9, fervoarea politică lovește latura sudică, iar galagerii iau dreptatea în propriile lor mâini. Frank vede oportunități financiare în campanie și Fiona încearcă să se bazeze pe succesul clădirii sale de apartamente.

Sezonul 10 2019 | 12 episoade
Sezonul zece se ridică la șase luni de la finalul sezonului trecut: Frank își folosește rănile la picioare pentru a colecta cât mai multe medicamente pe bază de rețetă, iar exploatările sale îl duc la un vechi prieten. Debbie stăpânește gospodăria Gallagher cu un pumn de fier. Lip își navighează relația cu Tami. Iar Gallavich se întoarce în timp ce Ian și Mickey își reluează relația în închisoare, atât colegi de mobilă, cât și iubitori.

Sezonul 11 2020 | 12 episoade
Sezonul 11 ​​din Shameless a avut premiera pe 6 decembrie 2020.

În timp ce Frank se confruntă cu propria sa mortalitate și legăturile sale familiale în anii crepusculari induși de alcool și droguri, Lip se luptă cu perspectiva de a deveni noul patriarh al familiei. Tinerii căsătoriți Ian și Mickey își dau seama de regulile și responsabilitățile de a fi într-o relație angajată în timp ce Deb își îmbrățișează individualitatea și maternitatea singură. Carl găsește o nouă carieră puțin probabilă în forțele de ordine, iar Kevin și V se luptă să decidă dacă merită să lupți o viață grea din partea de sud.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată