Serial Online: Skins (2007), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 7

Jul. 01, 2013
Rating-ul tău: 0
5 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2007 | 65 de episoade
Sezonul 0 din Skins a avut premiera pe 10 octombrie 2007.

Sezonul 1 2007 | 9 episoade
Sezonul 1 din Skins a avut premiera pe 25 ianuarie 2007.

Această serie urmărește viața studenților de clasa a șasea Tony Stonem, Michelle Richardson, Sid Jenkins, Cassie Ainsworth, Chris Miles, Jal Fazer, Maxxie Oliver și Anwar Kharral.

Sezonul 2 2008 | 10 episoade
Sezonul 2 din Skins a avut premiera pe 11 februarie 2008.

Această serie urmărește viețile elevilor de clasa a șasea Tony Stonem, Michelle Richardson, Sid Jenkins, Cassie Ainsworth, Chris Miles, Jal Fazer, Maxxie Oliver, Anwar Kharral și noul personaj Lucy „Sketch”.

Sezonul 3 2009 | 10 episoade
Sezonul 3 din Skins a avut premiera pe 22 ianuarie 2009.

Această serie vede introducerea unei noi distribuții; urmează viețile elevilor de clasa a șasea Effy Stonem, Pandora Moon, Thomas Tomone, James Cook, Freddie McClair, JJ Jones, Naomi Campbell și surorile gemene Emily și Katie Fitch.

Sezonul 4 2010 | 8 episoade
Sezonul 4 din Skins a avut premiera pe 28 ianuarie 2010.

La fel ca seria precedentă, această serie urmărește viața celei de-a doua generații, care constă din Effy Stonem, Pandora Moon, Thomas Tomone, James Cook, Freddie McClair, JJ Jones, Naomi Campbell și surorile gemene Emily și Katie Fitch.

Sezonul 5 2011 | 8 episoade
Sezonul 5 din Skins a avut premiera pe 27 ianuarie 2011.

Această serie vede introducerea unei noi distribuții; urmărește viețile celei de-a treia generații de personaje, care constă din Franky Fitzgerald, Rich Hardbeck, Mini McGuinness, Liv Malone, Alo Creevey și frații Nick și Matty Levan.

Sezonul 6 2012 | 10 episoade
Sezonul 6 din Skins a avut premiera pe 23 ianuarie 2012.

La fel ca seria precedentă, urmărește viețile celei de-a treia generații de personaje, care constă din Franky Fitzgerald, Rich Hardbeck, Mini McGuinness, Liv Malone, Alo Creevey, frații Nick și Matty Levan și noul personaj Alex Henley.

Sezonul 7 2013 | 6 episoade
Sezonul 7 din Skins a avut premiera pe 1 iulie 2013.

Seria finală întoarce mai multe personaje din primele două generații ale spectacolului. În special, toate personajele au suferit schimbări enorme de personalitate de la ultimele lor apariții: Effy și-a lăsat deoparte stilul de viață și problemele de petrecere și a devenit mai matur și mai ambițios. Naomi și-a pierdut o mare parte din ambiția de tânără cu principii și acum este un profan și stoner. Emily a devenit mai încrezătoare. Cassie și-a depășit problemele mentale, dar a devenit solitară, serioasă, principială și obosită, iar Cook a devenit mult mai domolită, serioasă și calculată, ca urmare a faptului că a petrecut ani de fugă.

Acest serial controversat a luat premiul publicului și o nominalizare BAFTA pentru cel mai bun serial, categoria dramă.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată