Serial Online: Snowpiercer (2020), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 2

Jan. 25, 2021
Rating-ul tău: 0
5 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2020 | 10 episoade
Sezonul 1 din Snowpiercer a avut premiera pe 17 mai 2020.
După ce o iarnă apocaliptică consumă Pământul, supraviețuitorii omenirii se agață de viață la bordul unui tren special construit, care circulă la nesfârșit pe glob. Pasagerii din clasa întâi trăiesc în lux, în timp ce cei din coadă aproape mor de foame, până când o crimă neașteptată îl vede pe detectivul „coda” Layton tras în față pentru a investiga.

Sezonul 2 2021 | 10 episoade
Sezonul 2 din Snowpiercer a avut premiera pe 25 ianuarie 2021.
În sezonul doi, apare o luptă cu totul nouă pentru putere, care provoacă o ruptură periculoasă, pe măsură ce oamenii sunt împărțiți între loialitatea față de Layton și față de domnul Wilford, care are un nou tren, o nouă tehnologie și un plan de joc care îi face pe toată lumea să ghicească. În timp ce Layton se luptă cu Wilford pentru sufletul lui Snowpiercer, Melanie conduce sarcina pentru o nouă descoperire șocantă care ar putea schimba soarta umanității.

Sezonul 3 2022 | 6 episoade
Sezonul 3 din Snowpiercer a avut premiera pe 24 ianuarie 2022.
Sezonul 3 începe cu Layton și cercul său interior comandând un mic „tren pirați” cu 10 vagoane în căutarea lui Melanie și a unei posibile locații calde pentru a reporni civilizația. Între timp, din nou în tren, domnul Wilford își consolidează puterea, așteptând întoarcerea lui Layton.

Oscar winner Jennifer Connelly and Tony winner Daveed Diggs star. Based on Bong Joon Ho’s („Parasite”) acclaimed film.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată