Serial-Online: Spartacus (2010), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 2

Jan. 27, 2012
Rating-ul tău: 0
6 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2011 | 6 episoade
Sezonul 0 din Spartacus a avut premiera pe 21 ianuarie 2011.
Înainte ca Spartacus să-și doboare primul adversar în arenă, au fost mulți gladiatori care au trecut prin porți pe nisip. În acest prequel, Casa lui Batiatus este în plină ascensiune, bucurându-se de strălucirea infamului său campion Gannicus, a cărui abilitate cu o sabie este egalată doar de setea lui de vin și femei. Acestea sunt vremurile pe care un tânăr Batiatus le aștepta.

Sange si nisip 2010 | 13 episoade
Sezonul 1 din Spartacus a avut premiera pe 22 ianuarie 2010.
Smuls din patria sa și din femeia pe care o iubește, Spartacus este condamnat la lumea brutală a arenei în care sângele și moartea sunt divertisment la prima oră. Dar nu toate bătăliile se duc pe nisipuri. Trădarea, corupția și alura plăcerilor senzuale îl vor testa în mod constant pe Spartacus. Pentru a supraviețui, el trebuie să devină mai mult decât un bărbat. Mai mult decât un gladiator. El trebuie să devină o legendă.

Zeii arenei 2011 | 6 episoade
Sezonul 2 din Spartacus a avut premiera pe 21 ianuarie 2011.
În perioada de dinaintea sosirii lui Spartacus, Casa lui Batiatus se confruntă cu multe provocări din partea concurenților și în propria gospodărie.

Răzbunare 2012 | 10 episoade
Sezonul 3 din Spartacus a avut premiera pe 27 ianuarie 2012.
În urma evadării sângeroase din Casa lui Batiatus, rebeliunea gladiatorilor continuă și începe să pună frică în inima Republicii Romane. Gaius Claudius Glaber și trupele sale romane sunt trimiși la Capua pentru a zdrobi banda tot mai mare de sclavi eliberați pe care o conduce Spartacus înainte ca acesta să poată provoca daune suplimentare. Lui Spartacus i se prezintă alegerea de a-și satisface nevoia personală de răzbunare împotriva bărbatului care și-a condamnat soția la sclavie și eventual la moarte sau de a face sacrificiile mai mari necesare pentru a împiedica armata sa în devenire să nu se despartă.

Războiul Blestemaților 2013 | 10 episoade
Sezonul 4 din Spartacus a avut premiera pe 25 ianuarie 2013.
Spartacus, hotărât să doboare Republica Romană, conduce acum o rebeliune umflată de mii de sclavi eliberați. Liderul roman Gaius Claudius Glaber a murit, iar foștii rivali Naevia, Crixus, Gannicus și Agron devin generali rebeli, alăturându-se lui Spartacus în războiul împotriva imperiului. Senatul roman apelează la un politician și soldat nemilos, Marcus Crassus, pentru a doborî sclavii. Crassus ia ca aliat o tânără stea în devenire – Iulius Caesar.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată