Serial Online: Star Trek: Discovery (2017), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 1

Sep. 24, 2017
Rating-ul tău: 0
8 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2018 | 24 de episoade
Sezonul 0 din Star Trek: Discovery a avut premiera pe 25 martie 2018.

Sezonul 1 2017 | 15 episoade
Sezonul 1 din Star Trek: Discovery a avut premiera pe 24 septembrie 2017.

După un secol de tăcere, izbucnește războiul între Federație și Imperiul Klingon, cu un ofițer de flotă stelară rușinat în centrul conflictului.

Sezonul 2 2019 | 14 episoade
Sezonul 2 din Star Trek: Discovery a avut premiera pe 17 ianuarie 2019.

După ce a răspuns unui semnal de primejdie de la USS Enterprise, sezonul doi găsește echipajul USS Discovery care își unește forțele cu căpitanul Christopher Pike într-o nouă misiune de a investiga șapte semnale roșii misterioase și apariția unei ființe necunoscute numită Îngerul Roșu. În timp ce echipajul trebuie să lucreze împreună pentru a le desluși semnificația și originea, Michael Burnham este forțat să-și înfrunte trecutul cu întoarcerea fratelui ei înstrăinat, Spock.

Sezonul 3 2020 | 13 episoade
Sezonul 3 din Star Trek: Discovery a avut premiera pe 15 octombrie 2020.

După ce a făcut saltul în finalul celui de-al doilea sezon, sezonul trei găsește echipajul USS Discovery căzând din gaura de vierme și într-un viitor necunoscut, departe de casa pe care o cunoșteau cândva. Acum, trăind într-un timp plin de incertitudine, echipajul USS Discovery, împreună cu ajutorul unor prieteni noi, trebuie să lupte împreună pentru a recâștiga un viitor plin de speranță.

Sezonul 4 2021 | 12 episoade
Sezonul 4 din Star Trek: Discovery a avut premiera pe 18 noiembrie 2021.

După ce sezonul trei găsește echipajul USS Discovery într-un viitor necunoscut departe de casa pe care o cunoșteau cândva, exploratorii spațiali se confruntă cu o anomalie gravitațională imprevizibilă care le-ar putea pune capăt călătoriei. Trăind acum într-o perioadă plină de incertitudine, echipajul Discovery, împreună cu ajutorul unor noi prieteni, trebuie să lucreze împreună pentru a reda speranța Federației.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată