Serial Online: The Good Fight – Lupta perfectă (2017), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 2

Mar. 04, 2018
Rating-ul tău: 0
8 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2017 | 10 episoade
Sezonul 1 din The Good Fight a avut premiera pe 19 februarie 2017.

Datorită unei escrocherii financiare enorme, în care și-au pierdut toate economiile și reputația, primul sezon îl urmează pe Diane Lockhart și pe fiica sa Maia Rindell, deoarece sunt nevoiți să se alăture lui Lucca Quinn la una dintre cele mai importante firme de avocatură din Chicago.

Sezonul 2 2018 | 13 Episoade
Sezonul 2 din The Good Fight a avut premiera pe 4 martie 2018.

Rata crimelor din Chicago este în creștere, iar în mijlocul nebuniei, Diane, Lucca, Maia și restul cabinetului de avocatură se găsesc sub atac psihologic atunci când un client de la o altă firmă își ucide avocatul pentru supraalimentare. În urma unei crime omorâte, firma începe să-și privească clienții cu suspiciune. Între timp, Diane se luptă cu un nou partener la firmă, Maia devine mai dură după ce scandalul părinților ei o pune în judecată, iar Lucca este readus pe orbita lui Colin.

Sezonul 3 2019 | 10 episoade
Sezonul 3 din The Good Fight a avut premiera pe 14 martie 2019.

Lumea a înnebunit în cel de-al doilea sezon, iar acum, în sezonul 3, rezistența se întâmplă. Diane Lockhart încearcă să-și dea seama dacă poți rezista la o administrație nebună, fără să te înnebuni, în timp ce Adrian Boseman și Liz Reddick-Lawrence se luptă cu o nouă lume post-faptă în care avocatul care spune cea mai bună poveste triumfă asupra avocatului cu cele mai bune fapte. . Între timp, Lucca Quinn echilibrează un nou bebeluș cu o nouă iubire, iar Maia Rindell găsește un nou Mephistopheles în Roland Blum, un avocat care este corupția încarnată.

Sezonul 4 2020 | 7 episoade
Sezonul 4 din The Good Fight a avut premiera pe 9 aprilie 2020.

Sezonul patru găsește Reddick, Boseman și Lockhart navigând într-un peisaj foarte diferit. După înfrângerile lor din sezonul precedent, Reddick, Boseman și Lockhart au fost nevoiți să accepte o ofertă a unei uriașe firme de avocați multinaționale, STR Laurie, pentru a deveni o filială mică.

Sezonul 5 2021 | 10 episoade
Sezonul 5 din The Good Fight a avut premiera pe 24 iunie 2021.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată