Serial Online: The Handmaid’s Tale (2017), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 3

Jun. 05, 2019
Rating-ul tău: 0
5 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2017 | 10 episoade
Sezonul 1 al povestii Handmaid’s Tale a avut premiera la 26 aprilie 2017.
Sezonul One Offred trebuie să navigheze între Comandanți, soțiile lor crud, Martha, și colegii ei Handmade – în cazul în care oricine ar putea fi un spion pentru Gilead – cu un singur scop: să supraviețuiască și să găsească fiica care a fost luată de la ea.

Sezonul 2 2018 | 13 episoadeSezonul 2 din The Handmaid’s Tale a avut premiera la 25 aprilie 2018.
Sezonul doi este alcătuit din sarcina lui Offred și lupta continuă pentru eliberarea viitorului său copil de ororile distopice ale Galaadului. „Galaad este înăuntrul tău” este un cuvânt preferat al mătușii Lydia și în acest sezon, Offred și toate personajele noastre vor lupta – sau ar ceda – acestui adevăr întunecat.

Sezonul 3 2019 | 13 episoade
Sezonul 3 din povestirea Handmaid’s Tale a avut premiera pe 5 iunie 2019.
Sezonul trei este condus de rezistența din iunie la regimul distopial al Galaadului și de lupta sa de a repune înapoi împotriva cotelor copleșitoare. Înflăcărați reuniunile, trădătorii și o călătorie spre inima teribilă a Galaadului forțează toate personajele să se ridice, conduse de o rugăciune sfidătoare: „Binecuvântată lupta”.

Sezonul 4 2021 | 10 episoade
Sezonul 4 din The Handmaid’s Tale a avut premiera pe 28 aprilie 2021.

Iunie se răstoarnă împotriva lui Galaad în calitate de lider rebel acerb, dar riscurile pe care și le asumă aduc noi provocări neașteptate și periculoase. Căutarea ei de dreptate și răzbunare amenință să o consume și să distrugă cele mai prețuite relații ale ei.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată