Serial Online: The Marvelous Mrs. Maisel (2017), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 2

Dec. 04, 2018
Rating-ul tău: 0
6 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2017 | 8 episoade
Sezonul 1 din The Marvelous Mrs. Maisel a avut premiera pe 15 martie 2017.
În 1958, New York, viața lui Midge Maisel este pe drumul cel bun – soț, copii și mese elegante de Yom Kippur în apartamentul lor din Upper West Side. Dar când viața ei ia o întorsătură surprinzătoare, ea trebuie să decidă rapid la ce altceva se pricepe – iar trecerea de la gospodină la benzi desenate este o alegere sălbatică pentru toată lumea, în afară de ea.

Sezonul 2 2018 | 10 episoade
Sezonul 2 din The Marvelous Mrs. Maisel a avut premiera pe 4 decembrie 2018.
După triumful lui Midge la Gaslight, consecințele distrugerii lui Sophie Lennon sunt mari, făcând-o să urce pe scara comediei mai provocatoare ca niciodată. Pe măsură ce mișcarea reală de a fi un comic începe să-și ia efectele asupra lui Midge, presiunea de a deveni curat în familia ei o cântărește – mai ales că alegerile ei au un efect ondulatoriu asupra tuturor celor din jurul ei.

Sezonul 3 2019 | 8 episoade
Sezonul 3 din The Marvelous Mrs. Maisel a avut premiera pe 5 decembrie 2019.
Midge și Susie descoperă că viața în turneu cu Shy este plină de farmec, dar umilitoare și învață o lecție despre show-business pe care nu o vor uita niciodată. Joel se luptă să-l susțină pe Midge în timp ce își urmărește propriile visuri. Abe îmbrățișează o nouă misiune și Rose află că are propriile talente.

Sezonul 4 2022 | 8 episoade
Sezonul 4 din The Marvelous Mrs. Maisel a avut premiera pe 17 februarie 2022.
Suntem în 1960 și schimbarea este în aer. Căutând să-și perfecționeze actul, Midge găsește un concert cu libertate creativă totală. Dar angajamentul ei față de meșteșugul ei – și locurile în care o poartă – creează o ruptură între ea și familia și prietenii din jurul ei.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată