Serial Online: Rebel în California – The O.C. (2003), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 4

Nov. 02, 2006
Rating-ul tău: 0
8 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2004 | 32 de episoade
Sezonul 0 al OC a avut premiera pe 16 septembrie 2004.

Sezonul 1 2003 | 27 de episoade
Sezonul 1 din The OC a avut premiera pe 5 august 2003.

Sezonul 2 2004 | 24 de episoade
Sezonul 2 al OC a avut premiera pe 4 noiembrie 2004.

La sfârșitul sezonului trecut, Ryan s-a întors la Chino pentru a-și proteja fosta iubită gravidă de fostul ei iubit și, odată cu plecarea singurei sale prietene din Newport Beach, Seth a decis să facă ceea ce a avut întotdeauna de gând: să plece mai departe iahtul său, Briza de vară și fugi de Newport Beach. Odată cu Seth și Ryan plecați, Kirsten și Sandy încearcă să rămână ocupați cu un proiect de remodelare acasă, în timp ce Julie și Caleb se instalează în superba lor conac Newport Beach. Dar acum vara s-a terminat, școala este pe cale să înceapă și Ryan și Seth nu mai sunt găsite nicăieri.

Sezonul 3 2005 | 25 de episoade
Sezonul 3 din The OC a avut premiera pe 8 septembrie 2005.

Ryan, Marissa, Seth și Summer sunt pe cale să își înceapă anul senior la Harbour High. Dar, în timp ce toată lumea sărbătorește ultimele zile de vară, un nor întunecat atârnă peste patru. Trey, fratele lui Ryan, încă se agață de viață la două luni de la împușcare, iar polițiștii vor să știe cine l-a împușcat cu adevărat. Între timp, Julie Cooper și Jimmy sunt hotărâți să o protejeze pe Marissa cu orice preț. Și în timp ce Sandy, Seth și Ryan încearcă să se descurce singuri acasă, Kirsten, care încă se mai recuperează în reabilitarea ei de pluș de pe mare, formează o prietenie cu colegii care recuperează Charlotte alcoolică, care, ca toate lucrurile din OC, poate să nu fie tot ceea ce i se pare fi.

Sezonul 4 2006 | 16 Episoade
Sezonul 4 din The OC a avut premiera pe 2 noiembrie 2006.

Liceul pare o amintire îndepărtată a tinerilor absolvenți, care au fost trimiși la vârsta adultă după moartea iubitului lor prieten. Lupta Cohens pentru a-l ține pe Ryan s-a concentrat pe viitor, luptând cu forțele care amenință să-l tragă înapoi în viața sa veche. Vara a părăsit județul Orange și urmează cursurile universității Brown din Rhode Island, unde s-a reinventat ca activistă stângace, care se ocupă de copaci. Între timp, Seth este singur în OC și lucrează la un magazin local de benzi desenate. Kaitlin Cooper se întoarce în OC ca fiind numărul 1 de probleme la The Harbour School. Iar Taylor Townsend se ascunde și vorbește franceza în OC după romantica ei misterioasă din Paris.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată