Serial Online: La birou – The Office US (2005), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 4

Sep. 27, 2007
Rating-ul tău: 0
5 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2006 | 48 de episoade
Sezonul 0 din The Office a avut premiera pe 14 iulie 2006.

Sezonul 1 2005 | 6 episoade
Sezonul 1 din The Office a avut premiera pe 24 martie 2005.

În acest sezon a prezentat personajele principale și a stabilit complotul general, care se învârte în jurul lui Michael Scott, managerul regional al filialei Scranton, încercând să-i convingă pe cineastii documentarului că el prezidează un birou fericit și bine condus. Între timp, reprezentantul de vânzări Jim Halpert găsește metode pentru a-l submina pe colegul său, Dwight Schrute; recepționerul Pam Beesly încearcă să se ocupe de insensibilitățile și problemele lui Michael; iar angajatul temporar Ryan Howard acționează mai ales ca un observator al nebuniei din jurul său.

Sezonul 2 2005 | 22 de episoade
Sezonul 2 din The Office a avut premiera pe 20 septembrie 2005.

Începând cu „The Dundies”, cel de-al doilea sezon s-a dezvoltat în complotul fricii de reducere a companiei, odată cu introducerea de noi personaje și dezvoltarea unor personaje minore – în special cea a lui Dwight Schrute. Michael Scott începe în curând o relație cu șeful său Jan Levenson, iar relația lui Pam Beesley și Jim Halpert devine unul dintre punctele focale ale sezonului. Compatibilitatea lor devine mai evidentă pe măsură ce sentimentele lui Jim pentru Pam continuă să crească, în timp ce se luptă cu relația ei cu lucrătorul din depozit Roy Anderson.

Sezonul 3 2006 | 23 de episoade
Sezonul 3 din The Office a avut premiera pe 21 septembrie 2006.

Sezonul a marcat mutarea personajului principal Jim Halpert de la Scranton la Stamford și, de asemenea, l-a introdus pe Rashida Jones în rolul Karen Filippelli, iar Ed Helms în rolul lui Andy Bernard – ambii membri ai Dunder Mifflin Stamford – ca personaje recurente. Ulterior, Helms va fi promovat în serii regulate. Intriga principală pentru primele episoade ale sezonului se referă la o problemă recurentă în sezoanele unu și doi – problema reducerii dimensiunii companiei – în timp ce în ultima jumătate a sezonului, relațiile inter-birouri au devenit, de asemenea, un punct major al complotului.

Sezonul 4 2007 | 19 episoade
Sezonul 4 din The Office a avut premiera pe 27 septembrie 2007.

Sezonul patru a marcat plecarea lui Karen Filippelli ca personaj obișnuit, deși a apărut câteva secunde în primul episod, „Fun Run” și în al șaselea episod, „Branch Wars”, în calitate de manager regional al sucursalei Utica. Relațiile au apărut din nou ca temă principală a sezonului, cu ascensiunea lui Jim Halpert și Pam Beesley, a lui Michael Scott și a lui Jan Levinson, precum și a scăderii lui Dwight Schrute și Angela Martin. Tehnologia a fost o altă temă predominantă, deoarece personalul biroului s-a luptat cu inițiativele introduse de Ryan Howard pentru modernizarea companiei.

Sezonul 5 2008 | 26 de episoade
Sezonul 5 din The Office a avut premiera pe 25 septembrie 2008.

Cel de-al cincilea sezon al comediei de televiziune americane The Office a avut premiera în Statele Unite în sezonul de televiziune 2008–2009 de pe NBC pe 25 septembrie 2008 și s-a încheiat pe 14 mai 2009. Al cincilea sezon a constat din 28 de jumătate de oră de material, împărțit în 24 de episoade de jumătate de oră și două episoade de o oră. The Office este o adaptare americană a seriei TV britanice cu același nume și este prezentată într-un format mockumentary, prezentând viața de zi cu zi a angajaților din biroul din filiala Scranton, Pennsylvania, a fictivei Dunder Mifflin Paper Company.

Sezonul 6 2009 | 26 de episoade
Sezonul 6 din The Office a avut premiera pe 17 septembrie 2009.

Al șaselea sezon al comediei de televiziune americane The Office a avut premiera în Statele Unite pe NBC pe 17 septembrie 2009 și s-a încheiat pe 20 mai 2010. Sezonul a constat din 22 de episoade de jumătate de oră și 2 episoade de o oră care să cuprindă 26 de episoade în total de materiale create.

Sezonul 7 2010 | 26 de episoade
Sezonul 7 din The Office a avut premiera pe 23 septembrie 2010.

Cel de-al șaptelea sezon al comediei de televiziune americane The Office a avut premiera pe 23 septembrie 2010 și s-a încheiat pe 19 mai 2011. Sezonul a constat din 26 de jumătate de oră de material, împărțit în 22 de episoade de jumătate de oră și două episoade de o oră. Cel de-al șaptelea sezon a fost difuzat joi la ora 21:00 în cadrul Comedy Night Done Right. Acesta a fost ultimul sezon cu Michael Scott, interpretat de Steve Carell, ca personaj principal.

Sezonul 8 2011 | 24 de episoade
Sezonul 8 din The Office a avut premiera pe 22 septembrie 2011.

Cel de-al optulea sezon se concentrează în mare parte pe ascensiunea lui Andy Bernard la manager regional, precum și pe capriciile lui Robert California, noul CEO al Saber, o companie de tipografie fictivă care deține Dunder Mifflin. La jumătatea sezonului, Dwight Schrute – alături de Jim Halpert, Stanley Hudson, Ryan Howard, Erin Hannon și Cathy – călătoresc în Florida pentru a ajuta la înființarea unui Saber Store, unde este prezentată Nellie Bertram. În cele din urmă, fostul director executiv al Dunder Mifflin, David Wallace, răscumpără compania, concediind din California.

Sezonul 9 2012 | 23 de episoade
Sezonul 9 din The Office a avut premiera pe 20 septembrie 2012.

Al nouălea sezon se concentrează în mare măsură pe relația dintre Jim și Pam Halpert.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată