Serial Online: The Strain (2014), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 3

Aug. 28, 2016
Rating-ul tău: 0
6 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2014 | 2 episoade
Sezonul 0 din The Strain a avut premiera pe 11 iulie 2014.

Sezonul 1 2014 | 13 episoade
Sezonul 1 din The Strain a avut premiera pe 13 iulie 2014.

Primul sezon începe povestea doctorului Ephraim Goodweather, șeful echipei CDC Canary din New York City. El și echipa sa sunt chemați să investigheze un focar viral cu semnele distinctive ale unei vechi și malefice tulpini de vampirism. Pe măsură ce tulpina se răspândește, Eph și echipa sa duc război pentru soarta umanității.

Sezonul 2 2015 | 13 episoade
Sezonul 2 din The Strain a avut premiera pe 12 iulie 2015.

Transformarea a început în sezonul doi. New York City cade într-o epidemie rea și nimeni nu vine în salvarea sa. Cetățenii săi trebuie să lupte sau să moară. Acum Eph și Dr. Martinez se concentrează pe crearea unei arme biologice, în timp ce Setrakian caută o carte antică pe care speră să o dezvăluie istoria strigoiului … și posibil o modalitate de a-i ucide.

Sezonul 3 2016 | 10 episoade
Sezonul 3 din The Strain a avut premiera pe 28 august 2016.

Orașul New York este un câmp de luptă, în timp ce oamenii luptă pentru supraviețuirea împotriva apocalipsei vampirilor în sezonul trei. Deși eroii noștri obțin victorii mici, ei nu câștigă războiul. Supărat de conflicte personale – trădare, dezamăgire, paranoia – grupul se desparte în timp ce Maestrul se apropie de executarea unei transformări ireversibile a lumii.

Sezonul 4 2017 | 10 episoade
Sezonul 4 din The Strain a avut premiera pe 16 iulie 2017.

Pe măsură ce începe sezonul final, au trecut nouă luni. Lumea a căzut în întuneric, iar strigoii sunt în control. Maestrul și slujitorii săi au creat o alianță neliniștitoare în „Parteneriatul”. Majoritatea oamenilor lucrează acum pentru strigoi, operând cu o singură înțelegere – colaborează sau moare.

În fața anihilării … au eroii noștri ce trebuie pentru a salva omenirea?

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată