Serial Online: Upstart Crow (2016), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 3

Aug. 29, 2018
Rating-ul tău: 0
6 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2017 | 3 episoade
Sezonul 0 din Upstart Crow a avut premiera pe 25 decembrie 2017.

Seria 1 2016 | 6 episoade
Sezonul 1 din Upstart Crow a avut premiera pe 9 mai 2016.
Este 1592 și Will Shakespeare este la începutul carierei sale. Opera sa timpurie este privită cu dispreț de către instituția literară și nu este luat în serios acasă. Urmărește viața timpurie fictivă a Bardului și poveștile destul de surprinzătoare despre unde au venit cele mai bune idei ale sale.

Seria 2 2017 | 6 episoade
Sezonul 2 din Upstart Crow a avut premiera pe 11 septembrie 2017.
În seria a doua, Shakespeare își uscă cerneala cu pană cu povești despre generali africani geloși, fiice adolescente care au nevoie disperată de îmblânzire și o piesă muzicală care poate (sau nu) poartă titlul „A patra noapte”.

Seria 3 2018 | 6 episoade
Sezonul 3 din Upstart Crow a avut premiera pe 29 august 2018.
Cu o familie în Stratford și compania sa de teatru din Londra, Bardul arde lumânarea la ambele capete din seria a treia. Fiica lui adolescentă, Sue, este la fel de agitată ca întotdeauna, cel mai bun partener Kit Marlowe este în pericol, iar vecina Kate este disperată să devină actriță – în ciuda faptului că este încă ilegal ca femeile să facă ceva interesant. Între timp, Will a lucrat la capodopera sa, Hamlet. Păcat că toată lumea crede că este o comedie. Poțiunile de dragoste se răspândesc prin Stratford și există ceva neplăcut în legătură cu Love’s Labour’s Licked.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată