Vezi Online: Doom Patrol (2019), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 1

Feb. 15, 2019
Rating-ul tău: 0
7 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2019 | 15 episoade
Sezonul 1 al Doom Patrol a avut premiera pe 15 februarie 2019.

Situată după evenimentele Titanilor, Patrulă Doom – formată din Robotman, Negative Man, Elasti-Woman și Crazy Jane și condusă de Dr. Niles Caulder / The Chief – primește o misiune de la Cyborg pe care nu o pot ignora și își vor schimba vieți.

Sezonul 2 2020 | 9 episoade
Sezonul 2 din Doom Patrol a avut premiera pe 25 iunie 2020.

În sezonul doi, membrii Doom Patrol se trezesc acum mici și blocați pe pista de mașini de curse a jucăriei Cliff. Aici încep să se ocupe de sentimentele lor de trădare de către Șef, în timp ce își confruntă propriul bagaj personal. Și pe măsură ce fiecare membru se confruntă cu provocarea de a crește dincolo de propriile experiențe traumatice din trecut, trebuie să se reunească pentru a îmbrățișa și a proteja cel mai nou membru al familiei: Dorothy Spinner, fiica lui Niles, ale cărei puteri rămân o amenințare misterioasă, dar reală pentru aducerea sfârșitul lumii.

Sezonul 3 2021 | 10 episoade
Sezonul 3 din Doom Patrol a avut premiera pe 23 septembrie 2021.

În sezonul trei, confruntarea lui Dorothy cu Candlemaker duce la o pierdere devastatoare. Patrula Doom se află la o răscruce de drumuri dificile și fiecare membru se luptă să înfrunte cine sunt și cine vor să fie. Și lucrurile devin mult mai complicate atunci când Madame Rouge ajunge într-o mașină a timpului cu o misiune foarte specifică, chiar dacă și-ar putea aminti asta.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată