Vezi Online: Endeavour (2012), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 8

Sep. 12, 2021
Rating-ul tău: 0
8 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Speciale 2012 | 1 episod
Sezonul 0 din Endeavour a avut premiera pe 2 ianuarie 2012.

Seria 1 2013 | 4 episoade
Sezonul 1 din Endeavour a avut premiera pe 14 aprilie 2013.

Urmându-l pe tânărul Endeavour Morse, în timpul începutului său, ca un agent de poliție din Oxford, care lucra cu CID, a întâlnit-o pe Strange pentru prima dată și a dezvolta trăsăturile de personalitate notabile, pe care le-ar perfina în cele din urmă.

Seria 2 2014 | 4 episoade
Sezonul 2 din Endeavour a avut premiera pe 30 martie 2014.

1966 aduce Endeavour un cvartet proaspăt de mistere dezlănțuite setat să-i testeze creierul și corpul până la punctul de rupere. Deși compensată de posibilitatea iubirii de care nu a fost urmărită, pe fondul unei schimbări tot mai mari în Marea Britanie și în lumea largă, Endeavour trebuie să se confrunte cu o provocare care amenință să ia de la el tot ceea ce deține drag … Familia. Prieteni. Colegi. Vechiul ordin schimbă … dar nu fără luptă. Pana la moarte.

Seria 3 2016 | 4 episoade
Sezonul 3 din Endeavour a avut premiera pe 3 ianuarie 2016.

Văzută ultima oară într-o celulă a închisorii și încadrată într-o crimă pe care nu a comis-o, Endeavour este impins să se întoarcă la serviciu atunci când omorul de moarte al unei tinere femei cere ca mintea lui să fie rezolvată. În timp ce ambii bărbați se luptă să-și găsească rulmenții în mijlocul schimbării rapide a timpului de la începutul anului 1967, patru cazuri atacate împotriva spirelor visătoare ale Oxford își testează parteneriatul în mod neașteptat, întrucât detectivul iconic al lui Colin Dexter este împins către noi extreme în angajamentul său inegalabil pentru adevăr și justiţie.

Seria 4 2017 | 4 episoade
Sezonul 4 din Endeavour a avut premiera pe 8 ianuarie 2017.

În seria a 4-a, abia a trecut o săptămână de la evenimentele înfățișate în seria finală a seriei trei, iar noi găsim cele mai frumoase piese din Oxford care ridică piesele vieții lor, atât personale cât și profesionale. Endeavour așteaptă să audă rezultatul examenului său de sergent și să se auto-medicamente pentru a-i amorți durerile de inimă, dar whisky-ul și Tännhauser vor ajunge doar la un bărbat până acum. În timp ce joi și câștig se ocupă de propriul sentiment de durere. Casa lor este goală, Sam a plecat în armată și Joan … Cine știe unde? Poveștile care rămân vor duce Endeavour și joi, împreună cu restul lui Oxford’s Finest, în locuri până acum neexplorate – lumile popului din anii 1960; Medici și asistente; și o explorare a pastoralului englez.

Seria 5 2018 | 6 episoade
Sezonul 5 din Endeavour a avut premiera pe 4 februarie 2018.

Acum este 1968. Promovarea Endeavour îl duce să consilieze reticent pe noua recrutare Fancy, în timp ce joi se gândește la viață după poliție. Dar la Oxford, crima nu doarme niciodată. Lucrurile de la Cowley Police Station vor mai fi la fel la fel?

Seria 6 2019 | 4 episoade
Sezonul 6 din Endeavour a avut premiera pe 10 februarie 2019.

Cu vechea echipă Cowley acum împrăștiată în Oxfordshire, Endeavour s-a instalat cu reticență într-un mod de viață sedat într-un avanpost rural izolat. O joi incomodă are, de asemenea, un nou rol în stația Castle Gate interzisă, alăturându-se fostului adversar DCI Ronnie Box și noului său coleg DS Alan Jago. Strange a preluat un rol de conducere cu Divizia, în timp ce Bright a fost retrogradat la departamentul de trafic. Vara Iubirii este bine și cu adevărat sfârșit, iar 1969 promite să fie mai întunecată și mai provocatoare ca niciodată.

Sezonul 7 2020 | 3 episoade
Sezonul 7 din Endeavour a avut premiera pe 9 februarie 2020.

Season 8 2021 | 3 Episodes
Season 8 of Endeavour premiered on September 12, 2021.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată