Vezi Online: Goliath (2016), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 4

Sep. 23, 2021
Rating-ul tău: 0
6 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2016 | 8 episoade
Sezonul 1 din Goliat a avut premiera pe 13 octombrie 2016.

Sezonul 2 2018 | 8 episoade
Sezonul 2 din Goliat a avut premiera pe 14 iunie 2018.

În sezonul doi, Billy McBride se întoarce pentru a apăra un băiat de 16 ani acuzat de o dublă crimă înfricoșătoare. Billy, Patty și echipa își construiesc cu fervoare cazul în lumea subterană din LA, împărțind cu un polițist murdar, un stăpân al drogurilor nemilos și un procuror pentru a dovedi inocența băiatului. Pe măsură ce adevărații vinovați ies la iveală, implicațiile ajung până la cursa primarului și la preeminentul dezvoltator miliardar al orașului.

Sezonul 3 2019 | 8 episoade
Sezonul 3 din Goliat a avut premiera pe 3 octombrie 2019.

În sezonul 3, moartea neașteptată a unui vechi prieten îl determină pe Billy McBride să ia un caz în Valea Centrală afectată de secetă, unde vine față în față cu un nou Goliat: un fermier miliardar și sora lui. În timp ce Billy și echipa lui urmăresc adevărul, dușmanii vechi și demonii personali reapar la suprafață, forțându-l să se confrunte cu propria sa mortalitate.

Sezonul 4 2021 | 8 episoade
Sezonul 4 din Goliat a avut premiera pe 23 septembrie 2021.

În ultimul sezon, Billy se întoarce la rădăcinile sale din Big Law, după ce Patty se angajează la o prestigioasă firmă de avocatură din San Francisco. Împreună, încearcă să dea jos unul dintre cele mai insidioase Goliat din America: industria opioidelor. În timp ce Billy se ocupă de propria durere cronică și Patty nu poate zdruncina sentimentul că este folosită, ei își vor testa reciproc loialitatea ca niciodată.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată