Vezi Online: Hanna (2019), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 1

Mar. 28, 2019
Rating-ul tău: 0
7 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2019 | 8 Episoade
Sezonul 1 al Hannei a avut premiera pe 28 martie 2019.
HANNA urmărește călătoria unei fetițe extraordinare crescute în pădure, în părți egale, un thriller cu concept înalt și o dramă în vârstă, în timp ce ea se sustrage căutării necruțătoare a unui agent CIA fără carte și încearcă să descopere adevărul din spatele cui ea este.

Sezonul 2 2020 | 8 Episoade
Sezonul 2 din Hanna a avut premiera pe 3 iulie 2020.
În sezonul 2, Hanna este atrasă de ascundere atunci când unica ei prietenă este recuperată de Utrax. Cu ajutorul Marissa Wiegler, Hanna se infiltrează în ciudata nouă instalație Utrax numită „The Paadows” pentru a o salva pe Clara.

Sezonul 3 2021 | 6 episoade
Sezonul 3 din Hanna a avut premiera pe 23 noiembrie 2021.
În sezonul 3, Hanna încearcă acum să-l distrugă pe Utrax din interior și să se elibereze de strânsoarea lui cu ajutorul fostului ei dușman, fostul agent CIA Marissa Wiegler. Împreună l-au constrâns pe agentul de rang înalt Utrax John Carmichael să le ajute în misiune, dar colegii săi tineri asasini, Sandy și Jules, precum și noi dușmani încep să suspecteze complotul Hannei. Pe măsură ce Hanna se apropie de obiectivul ei, începe să descopere nu numai o agendă care schimbă lumea, ci și adevărata putere din spatele Utrax, care se află între ea și libertate.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată