Vezi Online: Păcatul – The Sinner (2017), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 4

Oct. 13, 2021
Rating-ul tău: 0
8 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1 2017 | 8 Episoade
Sezonul 1 din The Sinner a avut premiera pe 2 august 2017.

O tânără mamă, depășită de o potrivire inexplicabilă de furie, comite un act uimitor de violență, iar groaza ei habar nu are de ce. Un investigator se află obsedat de descoperirea motivului îngropat al femeii. Împreună călătorește o călătorie înfiorătoare în adâncul psihicului ei și secretele violente ascunse în trecutul ei.

Sezonul 2 2018 | 8 Episoade
Sezonul 2 din The Sinner a avut premiera pe 1 august 2018.

Al doilea sezon îl urmează pe detectivul Harry Ambrose care se întoarce în orașul său natal din mediul rural din New York pentru a evalua o crimă neliniștitoare și infernală – părinți uciși de fiul lor de 11 ani, fără motiv aparent. În timp ce Ambrose își dă seama că nu este nimic obișnuit despre băiat sau de unde a venit, ancheta îl trage în întunericul ascuns al orașului natal. S-a oprit împotriva celor care nu se vor opri de nimic pentru a-și proteja secretele – și misterioasa Vera care se dovedește a fi o piesă complicată, enigmatică, acestui puzzle bântuitor.

Sezonul 3 2020 | 8 Episoade
Sezonul 3 din The Sinner a avut premiera pe 6 februarie 2020.

A treia tranșă îl urmărește pe detectivul Harry Ambrose în timp ce începe o anchetă de rutină a unui tragic accident de mașină la marginea Dorchester, în statul New York. Ambrose descoperă o crimă ascunsă care îl trage în cel mai periculos și deranjant caz al carierei sale.

Sezonul 4 2021 | 7 episoade
Sezonul 4 din The Sinner a avut premiera pe 13 octombrie 2021.

Încă înfruntat de trauma unui caz anterior, acum un an, acum retrasul Harry Ambrose călătorește pe Insula Hanovra din nordul Maine pentru o escapadă recuperativă cu partenerul său Sonya, dar când apare o tragedie neașteptată care implică Percy Muldoon, fiica unui proeminent familie insulară, Ambrose este recrutat pentru a ajuta la anchetă, doar pentru a fi aruncat într-un mister al paranoiei în creștere care va transforma această insulă turistică somnoroasă și viața lui Ambrose, pe dos.

TRIMITEȚI UN COMENTARIU

Nume *
Adăugați un nume de afișare
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată