Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

mai 9, 2019

În această lună Netflix România ne propune un număr mare de filme originale. Noi îți recomandăm Wine Country, The Last Summer și Good Sam. De asemenea, serviciul de streaming ne aduce și câteva filme licențiate demne de o seară pe canapea. Nouă ne fac cu ochiul Blow, The Curious Case of Benjamin Button, Manchester by the Sea, A Dog’s Purpose și The Island.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

Din 1 mai

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Knock Down The House / Cursa pentru Congres (Documentar original Netflix)

 • Pătrundeți în culise și urmăriți-le pe cele patru femei hotărâte, printre care și Alexandria Ocasio-Cortez, care amenință poziția unor politicieni bogați în cursa alegerilor din 2018.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
DC’s Legends of Tomorrow: Season 4

 • Se pare că atunci când supereroii nu sunt de ajuns, lumea are nevoie de LEGENDE! Având abilitatea de a vedea viitorul, Rip Hunter are sarcina de a alcătui o echipă care să îl ajute în salvarea nu numai a planetei ci şi a timpului după ce viziunea sa îi prezintă un viitor catastrofic în care totul va fi distrus. Echipa pe care o va avea va fi compusă atât din eroi cât si din villaini. Proiectul este un spin-off Arrow/The Flash şi are la bază benzile desenate DC Comics.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Bad Boys II / Băieți răi 2

 •  In cea de-a doua parte a filmului de actiune plin de supsans cei doii detectivi la narcotice, Mike Lowrey (Will Smith) si Marcus Burnett (Martin Lawrence) sunt cooptati intr-un grup desemnat sa opreasca invazia de droguri spre Miami. Ei descopera o conspiratie primejdioasa si lucrurile se complica, deoarece frumoasa sora a lui Marcus, Syd, un agent DEA sub acoperire, este prinsa la mijloc, fortandu-i pe cei doi sa ajunga la limita legalitatii. Sarcina devine si mai complicata atunci cand intre Mike si Syd se infiripa o idila.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
The Curious Case of Benjamin Button / Strania poveste a lui Benjamin Button

 • În 2005, bătrâna Daisy se află pe patul morţii într-un spital din New Orleans; ea îi cere fiicei sale, Caroline, să citească din jurnalul lui Benjamin Button cu voce tare. Din ce citeşte Caroline aflăm că în seara de 11 noiembrie 1918 a fost născut un băiat cu aspectul şi maladiile fizice ale unui bătrân. Mama copilului a murit după naştere, iar tatăl, Thomas Button, a abandonat bebeluşul pe prispa unui azil. Queenie şi Mr. „Tizzy” Weathers, doi dintre angajaţi, găsesc bebeluşul şi Queenie decide să aibă grijă de el ca şi cum ar fi al ei…..

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Manchester by the Sea 

 • Din cauza faptului ca fratele sau moare, Lee nu are de ales decat sa se intoarca inapoi acasa si sa se ingrijeasca de nepotul sau in varsta de 16 ani. Acolo, el este coplesit de faptul ca are de infruntat un trecut tragic din cauza caruia s-a despartit de familia si de comunitatea in care a fost crescut si unde si-a trait anii copilariei.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
A Dog’s Purpose / Câinele, adevăratul meu prieten

 • Cea mai mare bucurie a lui Ethan era să îşi petreacă după-amiezele jucându-se cu mingea şi căţeluşul lui, Bailey. Numai că Bailey nu era deloc un căţel obişnuit, acesta fiind preoupat în permanenţă de sensul vieţii şi scopul pentru care se află aici, pe Pământ. După mai multe vieţi succesive, în care se reîncarnează în căţeluşi de diferite rase şi dimensiuni, Bailey ajunge să îl aibă din nou stăpân pe Ethan, care acum este adult în toată firea. Ajutându-l ca de obicei să depăşească momentele de tristeţe şi singurătate, Bailey ajunge în cele din urmă la concluzia că menirea lui şi a oricărui alt animăluţ de companie este de a-i învăţa pe oameni să zâmbească şi să iubească.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

Peter Pan

 • O poveste fãrã sfârsit cu Aventuri, descoperiri si vise, Peter Pan a încântat publicul din întreaga lume de la premiera pe scena londonezã de acum 100 de ani. Povestea clasicã a lui J.M. Barrie despre bãietelul care nu voia sã creascã- si despre fetita a cãrei Familie insista cã trebuie sã creascã- a fost înfãtisatã de multe ori de-al lungul anilor, dar nu a fost niciodatã realizatã complet pe ecran.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Weed the People / Marijuana ca medicament

 • Pacientii care sufera de cancer si familiile lor se lupta impotriva legislatiei inspirate de medii si obiectivul proclamat de procurorul general Jeff Sessions de a renunta la reformele de marijuana in state precum California.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

Think Like a Man Too / Nebunie în Las Vegas

 • Continuare a hitului comic din 2012, Think Like a Man Too ni-i arată pe eroi gata să se destrăbăleze în Las Vegas. Zeke, Dominic și Cedric sunt invitați la o petrecere a burlacilor de pomină, dar în calea distracției se vor afla chiar iubitele lor Candace, Kristen și Lauren, hotărâte să le arate că petrecerea burlăciților este încă și mai strașnică. Ce echipă va organiza cel mai tare dezmăț din Las Vegas?

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Gold / Goana după aur

 • Este un film Thriller de aventura scris dupa un scenariu de Patrick Massett si John Zinman regizat de Stephen Gaghan in rolurile principale interpretate de actorii Matthew McConaughey, Edgar Ramírez si Bryce Dallas Howard. Povestea filmului este centrata pe tanarul Kenny Wells Matthew McConaughey, un mic mostenitor si afacerist ghinionist, in acelasi timp pregatit pentru o lovitura mult visata, sa caute si sa gaseasca aur în munţii din Indonezia. La scurt timp Kenny ii cere ajutorul lui Michael Acosta Edgar Ramírez , un geolog si mai pagubos decat el.Impreruna pornesc la drum in cautarea aurului mult visat. Norocul ii loveste puternic gasind aur in valoare de 30 miliarde de dolari, dar ei nu isi dau seama ca au atras atenţia întregii lumi, iar oamenii corupti din zona pun stăpânire pe mina lor de aur. Oare se vor mai alege cu ceva din marea lor descoperire ?

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Silence: Puterea credinţei 

 • La Colegiul St. Paul, Macau, un preot iezuit italian pe nume Alessandro Valignano (Ciarán Hinds) este informat de faptul că părintele Cristóvão Ferreira (Liam Neeson), un iezuit portughez aflat în Japonia, a renunţat la credinţa sa după ce a fost torturat. Elevii lui Ferreira, la rândul lor portughezi, părinţii Sebastião Rodrigues (Andrew Garfield) şi Francisco Garupe (Adam Driver), pornesc în căutarea lui, nefiind convinşi de realitatea acestor fapte. Kichijiro, un pescar alcoolic care a fugit din Japonia în urmă cu ceva vreme, acceptă să îi conducă până acolo.Ajunşi în satul japonez Tomogi, preoţii sunt surprinşi să găsească populaţiile de creştini fiind obligate să-şi practice religia pe ascuns. Aceştia îi întâmpină pe preoţi cu bucurie care le ţine nişte slujbe pe care le aşteptau de mult. Un samurai căutat pentru că este suspectat că ar fi creştin şi la care localnicii se referă la el drept un „inchizitor”, leagă nişte săteni de cruci de lemn pe care le aruncă în ocean şi îi lasă să moară.

Din 3 mai

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Undercover / Fabrica de extaz (serial original Netflix)

 • Un mare producător de ecstasy care trăiește în lux la granița olandezo-belgiană începe să aibă probleme când agenți sub acoperire încearcă să se infiltreze în operațiunea sa. Doi agenți sub acoperire se dau drept iubiți și se infiltrează în campingul în care un narcotraficant își desfășoară operațiunile. Inspirat de evenimente reale.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Flinch / Flinch: Nu mișca! (serial original Netflix)

 • Puși față-n-față cu niște evenimente înfricoșătoare și incomode, concurenții nu au voie să tresară, altfel vor suporta consecințe dureroase.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Dead to Me / Nu mai exiști pentru mine (serial original Netflix)

 • O prietenie strânsă se naște între o văduvă stresată și un spirit liber cu un secret șocant în acest serial de Comedie neagră.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Tuca & Bertie / Tuca și Bertie (serial original Netflix)

 • Două păsări femei, un tucan relaxat și o pasăre cântătoare anxioasă, împart același apartament și aceeași viață în această Comedie Animată.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

Alles ist gut / Totul e bine (film original Netflix)

 • O femeie agresată sexual de cumnatul noului ei șef încearcă să se comporte ca și cum nu s-a întâmplat nimic, însă noaptea respectivă a marcat-o fizic și psihic.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
The Last Summer / Ultima noastră vară (film original Netflix)

 • Adolescenții dintr-un liceu din Chicago se confruntă cu propria identitate și cu visele și relațiile din vara plină de schimbări de dinaintea plecării la facultate.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

All In My Family / Totul în Familie (Documentar original Netflix)

 • În acest Documentar foarte personal, cineastul gay Hao Wu se confruntă cu dilema de a-și prezenta partenerul și copiii Familiei lui tradiționale din China.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

Cupcake & Dino – General Services: Season 2 / Cupcake & Dino – Servicii diverse: sezonul 2 (program original Netflix pentru copii și Familie)

 • Frații revin pentru noi Aventuri în lumea fără limite a serviciilor, în care nici un job nu este prea mare, mic sau stupid pentru acest duo dinamic!

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

True and the Rainbow Kingdom: Mushroom Town / rue și Regatul Curcubeului: Orașul Ciupercilor (program original Netflix pentru copii și familie)

 • True cea binevoitoare poate rezolva orice problemă, de la o ambarcațiune pentru o evadare la o petrecere în pijamale nereușită și o încurcătură totală la petrecerea de ziua ei!

Din 6 mai

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Abyss / Magia din abis (serial original Netflix)

 • O procuroare descoperă că s-a reîncarnat într-o altă persoană în urma unui accident și că nu e singura în situația aceasta.

Din 7 mai
– Men on a Mission: 2019
Din 8 mai

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Lucifer: Season 4 (serial original Netflix)

 •  În vreme ce Chloe încearcă să se împace cu dezvăluirea tulburătoare făcută de Lucifer, un preot își propune să împiedice o profeție prevăzută demult.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

Ninja Assassin

 • Raizo (Rain) este unul dintre cei mai periculoși asasini ai lumii. Copil cules de pe străzi, el a fost antrenat de mic de către Ozunu Clan, o organizație secretă a cărei identitate rămâne învăluită în Mister. Urmărit de coșmarul execuției prietenei sale de către Clan, Raizo reușește să evadeze …și dispare. Acum, el așteaptă momentul potrivit pentru a se răzbuna.La Berlin, agentul Europol Mika Coretti (Naomie Harris) a dat de urma unor sume de bani care par a avea legătură cu mai multe asasinate politice ce conduc la o rețea de ucigași plătiți din Orientul îndepărtat. Nesocotind ordinele superiorului său, Ryan Maslow (Ben Miles), Mika începe să investigheze în arhiva strict secretă a agenției pentru a afla adevărul în legătură cu aceste asasinate.

Din 9 mai
Tiny House Nation / O căsuță pentru fiecare (serial original Netflix) – Călătorind prin America, gazda emisiunii John Weisbarth și expertul Zack Giffin ajută familii să se pregătească pentru modul de viață minimalist și să creeze mici case personalizate.
Din 10 mai

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019


Easy: Season 3 (serial original Netflix)
 • Marc Maron, Gugu Mbatha-Raw, Dave Franco, Zazie Beetz, Jane Adams și mulți alții apar în nouă povestiri pline de diversitate despre sex și relații.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

The Society / Societatea (serial original Netflix)

 • Când toți ceilalți dispar din prosperul lor oraș, adolescenții din West Ham sunt nevoiți să-și construiască propria societate pentru a supraviețui.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

Jailbirds / Jailbirds: Viața de după gratii (serial original Netflix)

În închisoarea din Sacramento, deținuții încearcă să ducă o viață cât mai plină, din care nu lipsesc Dragostea, petrecerile și dramele de tot felul.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019
Shérazade (film original Netflix)

 • În vârstă de 17 ani, proaspăt ieșit din închisoare și nevoit să se descurce singur pe străzile din Marsilia, Zac se îndrăgostește de tânăra prostituată Shéhérazade.

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019

Dry Martina (film original Netflix)

 • O întâlnire ciudată cu o admiratoare și una cu fostul iubit al acesteia poartă un interpret înclinat către Aventuri erotice într-o escapadă în Chile.

– Gente que viene y bah / Mă încred în Familie (film original Netflix) – După ce iubitul ei o înșală, o arhitectă se întoarce în orașul natal pentru a-și reanaliza viața cu ajutorul excentricei sale familii. Bazat pe un roman.
– Wine Country / E vina vinului (film original Netflix) – Când un grup de prietene pleacă în Napa în weekend ca să sărbătorească a 50-a aniversare a uneia dintre ele, tensiunile din trecut ies iarăși la iveală.
– ReMastered: The Lion’s Share / ReMastered: Partea leului (Documentar original Netflix) – Căutându-l pe compozitorului cântecului „The Lion Sleeps Tonight”, un jurnalist descoperă povestea lui Solomon Linda și îi găsește familia în Soweto.
– Harvey Girls Forever!: Season 2 / Fetițele Harvey, împreună pentru totdeauna!: sezonul 2 (program original Netflix pentru copii și Familie) – Conștiincioasele fetițe de pe strada Harvey s-au întors și își fac noi dușmani printre frații mai mari, întâlnindu-și în sfârșit idolii din trupa de băieți, plus multe altele!

Din 12 mai
– Patriot Act with Hasan Minhaj: Volume 3 / Hasan Minhaj: Fii patriot! Volumul 3 (serial original Netflix) – În fiecare duminică, Hasan Minhaj vine cu o perspectivă incisivă și nuanțată asupra știrilor, politicii și culturii în această originală emisiune de Comedie.
Din 13 mai
– Malibu Rescue / Salvamarii din Malibu (program original Netflix pentru copii și Familie) – După ce un lung șir de minciuni îl bagă în belele pe Tyler, el este forțat să se echipeze și să-și petreacă vara antrenându-se pentru un program de salvamari de elită.
Din 14 mai
– Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate / LAUGH-IN revine? Vedetele sărbătoresc (stand-up original Netflix) -Starurile aduc un omagiu special spectacolului de Comedie bazat pe scheciuri „Laugh-In” din anii ’60 și ’70.

Din 15 mai
– Same Kind of Different as Me / Diferit, la fel ca mine
– Blow / Visul alb
– LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High / Lego DC Super Hero Girls: Liceul răufăcătorilor
Din 16 mai
– Good Sam / Bunul samaritean (film original Netflix) – O jurnalistă sceptică încearcă să descopere identitatea și motivele unui bărbat care lasă prin New York genți cu bani pentru nevoiași.
– The LEGO Ninjago Movie / Lego Ninjago – filmul
– Ali G Indahouse / Ali G Indahouse
– About a Boy / Totul despre băieți
– Flood: A River’s Rampage / Furia apei
– The Unborn / Misterul gemenilor
– The Flintstones / Familia Flintstone: Aventuri în Epoca de Piatră
– Casper
– Pitch Black / Întuneric total
Din 17 mai
– The Rain: Season 2 (serial original Netflix) – Blocați în zona în carantină, Simone și prietenii ei trebuie să găsească un leac pentru virusul purtat de Rasmus înainte ca acest să-l ucidă atât pe el, cât și pe restul omenirii.
– White Gold: Season 2 / Aur alb: Season 2 (serial original Netflix) – După ce scapă de Walsh, problemele lui Vincent includ faptul că trebuie să răspundă în fața unui șef mafiot, precum și un nou rival, o persoană cu rolul de vânzător, care obține joburile cele mai bune.
– It’s Bruno / Dragul de Bruno (serial original Netflix) – Această miniserie urmărește povestea unui bărbat și a iubitului său câine, Bruno, care hoinăresc pe străzile din Bushwick, Brooklyn.
– Nailed It!: Season 3 / La fix!: sezonul 3 (serial original Netflix) – Nicole și Jacques revin la jurizarea haosului din bucătăria plină de prăjituri în formă de păpușă, coapte pe jumătate și încântători clovni înfricoșători, dar comestibili.
– Morir para contar / Cu povestea pe urmele morții (serial original Netflix) – Căutând răspunsuri după un incident dramatic din 2012, cineastul Hernán Zin intervievează alți reporteri de Război în legătură cu efectele muncii lor asupra vieții personale.
– Maria (serial original Netflix) – Maria, soție și mama aparent obișnuită, își vede fiica și soțul omorâți de un cartel și pornește o cruntă răzbunare împotriva acestuia.
– Well Intended Love / Dragoste bine uintenționată (serial original Netflix) – O actriță de mâna a treia care suferă de leucemie se căsătorește în secret cu un director pentru a obține mai repede un transplant de măduvă și pentru a-și continua cariera.
– See You Yesterday / Ne vedem ieri (film original Netflix) – Doi adolescenți geniali vor să perfecționeze mașina timpului construită de ei pentru a se întoarce în timp și a împiedica o tragedie. – Produs de Spike Lee.
– Saverio Raimondo: II Satiro Parlante / Saverio Raimondo: Satirul vorbăreț (stand-up original Netflix) – Comedianul și satiristul Saverio Raimondo încântă publicul milanez cu povești despre clipuri indecente, loviri ciudate, încăierări și multe altele.
– 1994: Limited Series (Documentar original Netflix) – Înregistrări de arhivă și noi interviuri oferă o perspectivă asupra scenei politice din Mexic din 1994, anul marcat de asasinarea lu Luis Donaldo Colosio.
– Chip & Potato / Chip și Potato (program original Netflix pentru copii și Familie) – O cățelușă adorabilă și prietena ei, șoricica, încep grădinița, cunosc noi membri ai Familiei și devin parte din comunitate.

Din 20 mai
The Boss Baby / The Boss Baby: Cine-i şef acasă?

– Din 21 mai
– Wanda Sykes: Not Normal / Wanda Sykes: Nu e normal (stand-up original Netflix) – Wanda Sykes: Nu e normal – Un nou program special de stand-up de la Wanda Sykes.
Din 22 mai
– Furie / Furioasă (film original Netflix) – Când traficanții îi răpesc fiica din sat, Hai Phuong, dornică de răzbunare, revine în Saigon și la trecutul ei nelegiuit pentru a-i doborî pe răpitori.
– An Inconvenient Sequel: Truth to Power / O continuare incomodă: putere și adevăr
– The Island / Insula

Din 23 mai
– Slasher: Solstice / Slasher: Solstițiu (serial original Netflix) – La un an după prima Crimă, în complex apare un nou cadavru, iar tensiunile dintre vecinii atât de diferiți cresc. Vor colabora sau vor mai fi și alte victime?
Din 24 mai
– High Seas (Alta Mar) / Mările nimănui (seriale originale Netflix) – În anii ’40, morți Misterioase pe un vas de lux călătorind din Spania la Rio de Janeiro dau în vileag secretele unor surori pasagere.
– She’s Gotta Have It: Season 2 / Nola Darling: sezonul 2 (serial original Netflix) – Nola Darling se zbate să-și păstreze identitatea și visurile în relația cu cei trei iubiți în acest serial regizat și bazat pe filmul care l-a consacrat pe Spike Lee.
– What /If / Repercusiuni (serial original Netflix) – În acest Thriller neo-noir, doi tineri rămași fără bani acceptă o ofertă lucrativă, dar dubioasă din partea unei binefăcătoare enigmatice
– Joy / Joy: Fericire furată (film original Netflix) – Aproape de stingerea datoriilor, o prostituată din Nigeria care lucrează în Austria pregătește o începătoare șovăitoare și evaluează riscurile drumului mai rapid către libertate.
– Rim of the World / Până la marginea lumii (film original Netflix) – Când tabăra lor este invadată de extratereștri, patru adolescenți neadaptați devin aliați neașteptați în încercarea de a salva lumea.
– The Perfection / În căutarea perfecțiunii (film original Netflix) – În acest Thriller abracadabrant, o violoncelistă celebră își reîntâlnește mentorii, care acum sunt acaparați de o nouă elevă talentată.
– After Maria / Orchard Beach: Visul portorican (Documentar original Netflix) – Un scurtmetraj despre familii din Puerto Rico trăind ca refugiați la New York. Urmărește destinele unor oameni care vor să se integreze fără să-și piardă identitatea. 

Din 27 mai

– HIstorical Roasts / Roast-uri Istorice (stand-up original Netflix) – Legendarul comedian Jeff Ross găzduiește o emisiune în care ciuca bătăilor sunt personalități Istorice.
Din 29 mai
– Geostorm / Geostorm: Pericol Global
Din 30 mai
– Chopsticks (film original Netflix) – O femeie talentată, dar nesigură trece printr-o schimbare când cere ajutorul unui escroc enigmatic pentru a-și recupera mașina de la un borfaș din Mumbai.

Din 31 mai
– How to Sell Drugs Online (Fast) / Cum să vinzi droguri online (rapid) (serial original Netflix) – Pentru a-și impresiona prietena, un adolescent cumințel începe să vândă droguri online, din camera sa, și devine unul dintre ei mai mari traficanți din Europa.
– Bad Blood: Season 2 / Cu mâinile murdare: sezonul 2 (serial original Netflix) – La cinci ani după moartea lui Vito Rizzuto, Declan Gardiner este regele traficului de droguri în Montreal. Însă un nou tip de mafioți italieni amenință orașul.
– Playing with Fire (Jugar con fuego) / Jucându-se cu focul (serial original Netflix) – Tânăr și atrăgător, Fabricio intră în viața a trei femei și schimbă radical viața acestor familii columbiene prospere, cu consecințe tragice și sângeroase.
– Good Girls: Season 2 / Fete cuminți: sezonul 2 (serial original Netflix) – În sezonul doi din Fete cuminți, femeile trebuie să suporte consecințele comportamentului lor criminal. Nu totul merge conform planului.
– Black Spot: Season 2 / Zona neagră: sezonul 2 (serial original Netflix) – Recuperarea maiorului Laurène Weiss ridică întrebări referitoare la circumstanțele neobișnuite în care a fost găsită și la modul în care a supraviețuit rănilor care ar fi ucis pe oricine.
– When They See Us / Prin ochii voștri (serial original Netflix) – Creat, scris și regizat de Ava DuVernay, serialul dă în vileag eșecul sistemului judiciar american în cazul Celor Cinci din Central Park.
– Always Be My Maybe / Poate pentru totdeauna (film original Netflix) – Toți credeau că Sasha și Marcus vor sfârși prin a fi un cuplu, doar ei înșiși nu. Când se reîntâlnesc după 15 ani, încep să se întrebe dacă nu cumva e o idee bună.
– Killer Ratings / Ratinguri mortale (Documentar original Netflix) – Bazat pe povestea adevărată a unei vedete braziliene, care a ucis pentru a-și crește ratingul și și-a acoperit urmele cu ajutorul emisiunii lui.

0/5 (0 Reviews)

Lasă un comentariu (Feedback)