Tot ce e nou pe Netflix România în Martie 2019

februarie 25, 2019

netflix-romania-in-martie-2019

Nu te mai saturi de serialele Netflix? Atunci îți spunem că în luna martie o să fii destul de ocupat. Te așteaptă o mulțime de show-uri noi, sezoane proaspete din serialele tale preferate, filme excelente, animații, stand-up comedy specials și documentare.

Pelicula regizată de J.C. Chandor, „Tripla frontieră’ / „ Triple Frontier’, va avea premiera globală pe Netflix în martie 2019.

Triple-Frontier-Movie-Netflix-Details

Un grup de foști agenți ai Forțelor Speciale (Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund și Pedro Pascal) se reunesc pentru a plănui un jaf într-o zonă puțin populată din America de Sud, unde se întâlnesc mai multe granițe. Pentru prima oară în carierele lor de succes, acești eroi necunoscuți se implică într-o misiune periculoasă și personală. Dar atunci când evenimentele iau o turnură neașteptată și amenință să scape de sub control, abilitățile, credințele și principiile lor sunt testate într-o luptă epică pentru supraviețuire.

Filmul „Tripla frontieră’ este regizat de J.C. Chandor, nominalizat la Academy Award® („Margin Call’, „All Is Lost’, „A Most Violent Year’), după un scenariu scris de Chandor și Mark Boal, câștigător al Academy Award® („The Hurt Locker’, „Zero Dark Thirty’). Din distribuție fac parte: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, Pedro Pascal, Adria Arjona.

Trailerul oficial este disponibil aici…..

 

13 persoane care au vizionat acest film/serial

Lasă un comentariu (Feedback)